Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Elina Gustafsson

HuiGee Bike on Elina Gustafssonin räiskyvä ja energinen (sisä-)pyöräilyvalmennus kohti timanttista kestävyyskuntoa. Lähde mukaan kolmen viikon valmennukseen haastamaan itseäsi ja pitämään hauskaa pyörän selässä. Kaksi pyöräilyharjoitusta viikossa (perus- ja vauhti-/maksimikestävyystreeni), sekä maksimisykkeen testaustreeni halukkaille, kaikki valmentajan ohjaamana livenä. Nyt on aika kaivaa kunto-/spinningpyörä varastosta pölyttymästä ja alkaa polkemaan!

  • KESTO: 3 viikon live-pyöräilyvalmennus
  • SISÄLTÖ: Valmennus sisältää yhteensä 7 livetreeniä, joista jää tallenteet myös myöhempää käyttöä varten
  • VÄLINEET: Polkupyörä tai kunto-/spinningpyörä
  • HINTA: 35€

Tulossa pian

“Kiitos Ellu ja muut Huigeet polkijat! Tää on mulle ollut kyllä tosi hyvä ja tärkee setti, helmikuusta jo tosiaan messissä ja loppuun saakka poljetaan. Tosi hyvin huomannut kyllä, miten nää pk-lenkit jeesii jaksamiseen, just kun arki uuvuttaa niin eikun kepeelle lenkille, niin taas jaksaa.  Mä en oo ikinä ollut näin messissä/loppuun saakka missään nettivalmennuksissa, tää on ihan best!”

“Kiitos Ellu ja kanssapolkijat, ollut ihan mahtavat kolme viikkoa teidän kanssa!  Tässä on tullut opittua paljon uutta ja omaan tekemiseen ja treenaamiseen on tullut todella paljon enemmän järkeä. Nuo pk-lenkit on parasta mitä tiiän ja ne on oikeasti saanut silmät auki ja ymmärtämään että ei aina pidä eikä voi mennä täysii vaikka mieli tekis.. Tästä on erittäin hyvä jatkaa.”