Nanna Karalahti, Neea Flyktman

Tehokkaat kotitreenit

Haluatko nostaa kotitreenisi uudelle tasolle? HERON tehokkaat kotitreenit verkkovalmennus on kuin sinulle luotu!

49,00 

Kuvaus

Haluatko nostaa kotitreenisi uudelle tasolle Nannan valmentamana? Tykkäätkö haastaa itseäsi ja kehittää omaa kuntoasi tehokkaasti monipuolisten treenien avulla? HERON tehokkaat kotitreenit verkkovalmennus on kuin sinulle luotu!

Tehokkaat kotitreenit – valmennuskokonaisuus on tarkoitettu treenaajille, joilta löytyy jo treenikokemusta ja riittävän hyvä peruskunto haastavampien treenien tekemiseen. Valmennuksen kesto on 5 viikkoa ja sisältää viikoittain 4 treeniä + Peruskunto/Vauhtikestävyyslenkin. Treenit ovat joko läpivideoituja tai sisältävät tekniikkaohjeistuksen. Voit siis tehdä treenit missä ja milloin vaan!

Treenejä varten tarvitset oman jumppamaton sekä kahvakuulan. Optimaalisinta olisi, jos sinulla olisi kaksi eri painoista kahvakuulaa: pienempi kahvakuula 4-6 kg ja painavampi kahvakuula 8-12 kg. Pääset alkuun kuitenkin myös yhdellä! Halutessasi voit hyödyntää DINOXIN kanssa tekemäämme yhteistyötä ja alennuskoodin avulla ostaa treeneihisi laadukkaat ja kestävät treenivälineet.

49 euron hinnalla pääset tehokkaiden treenien kimppuun! Toivomme, että saat uutta haastetta kotitreenaamiseesi ja onnistumisen kokemuksia valmennuksen parissa 🙂

  • KESTO: 5 viikon valmennus
  • SISÄLTÖ: Joka viikko 4 monipuolista treeniä + lenkkiohjeistus
  • VÄLINEET: jumppamatto ja kahvakuula
  • HINTA: 49€

Vieraileva valmentajana Nannan kanssa kotitreenivalmennuksissa toimii liikunnan-alan korkeakouluopiskelija ja valmentaja Neea Flyktman. Neean ote valmentamiseen on lempeän luja – tärkeimpänä tavoitteena hänellä on auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi. Voimanostajana kilpaileva Neea valmentaa kunnianhimoisia kilpaurheilijoita ja tavoitteellisia kuntoliikkujia.

49,00 

-
+