Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kriselda Mustonen

Flow on LIVE-joogavalmennus sinulle, joka kaipaat parempaa yhteyttä kehosi ja mielesi välille. Luvassa kolme ohjattua liveharjoitusta viikossa, sekä joka viikko tehtäviä, jotka edistävät itsetuntemustasi ja auttavat jäsentelemään omia tarpeitasi. Kolmen viikon matkan aikana sukelletaan myös hengityksen tärkeyteen erilaisilla pranayama- eli hengitysharjoituksilla.  Mikäli kaipaat lisää balanssia elämään, tämä valmennus tarjoaa työkaluja juuri sinulle; Miten saada enemmän energiaa päiviin ja ylläpitää flow arjessa? Lähde Kriseldan matkaan kohti tietoisen läsnäolon maailmaa, tasapainoa ja parempaa kehotietoisuutta.

  • KESTO: 3 viikon live-joogavalmennus
  • SISÄLTÖ: Valmennus sisältää yhteensä 9 livelähetystä, sekä kolme harjoituskirjaa, jotka jäävät käyttöösi myös valmennuksen päätyttyä
  • VÄLINEET: joogamatto ja tyyny
  • HINTA: 45€

Tulossa pian

“Ihana valmennus kokonaisuudessaan! Olo oli tämän harjoituksen jälkeen tosi grounded ja hengitys kulki rauhallisesti. Pallea tuntui ihanan pehmeältä! Tuntuu nimittäin usein ihan kivikovalta kun jännitys jotenkin tiivistyy sinne.”

“Kiitos aivan ihanasta valmennuksesta! Harjoitukset auttoivat rauhoittumaan työpäivän jälkeen. Myös tehtävät olivat kiva lisä ja antoivat paljon ajateltavaa omaan elämään.”