MIMMI SANTALA

Olen Mimmi Santala. Iloinen elämää rakastava urheilija, personal trainer ja yrittäjä.

Valmentajana minulle on tärkeintä, että asiakkaani rakastavat sitä mitä tekevät. Tavoitteeni valmentajana on se, että treenistä tulee luonnollinen, säännöllinen osa arkea, jonka pariin kaipaa aina uudelleen hakemaan hyvää energiaa ja fiilistä. Treenaaminen ja hyvä olo kuuluu kaikille. Siksi olen kehittänyt valmennusmetodin, jossa asiakkaan lähtötasolla ei ole merkitystä ja jokainen voi muokata treenit omaan arkeensa sopivaksi. On hyvä muistaa, että hyvinvointi ei ole itsestäänselvyys, vaan sen eteen on tehtävä hyviä valintoja päivittäin.

Taustani urheilun parissa on monipuolinen. Olen niin sanotusti syntynyt lenkkarit jalassa ja pienestä saakka on ollut päästävä liikkeelle. Ihan mihin vaan. Äärimmäisen monipuolinen lajitaustani on suuri rikkaus ja siksi perspektiivini valmentajana on laaja. Sen ansiosta ymmärrän urheilulla olevan erilainen merkitys jokaisen meidän elämässä.

Haluan motivoida ja kannustaa ihmisiä löytämään oman tapansa liikkua ja voida hyvin. Hyvinvointi on pieniä tekoja päivittäin jonka vuoksi haluan inspiroida jokaista löytämään omat hyvinvointinsa kulmakivet. Kun tekee mitä rakastaa, hyvinvointia ei tarvitse suorittaa vaan se on valintojemme sivutuote.

Mimmin valmennukset