MIMMI SANTALA

Olen elämää rakastava triathlonisti, personal trainer ja hyvinvointialan yrittäjä. Vietän värikästä ja urheilun täyteistä arkea Tallinnassa mieheni ja rakkaan koiramme kanssa.

Valmentajana minulle on tärkeintä, että asiakkaani voivat kokonaisvaltaisesti hyvin ja inspiroituvat itse omasta arjestaan ja terveellisistä valinnoistaan niin paljon, että siitä muodostuu lopulta läpi elämän kantava elämäntapa. Jokainen meistä on oikeutettu elämään mahdollisimman tervettä ja hyvää elämää- kuitenkin jokainen täysin oman näköistään. Värikäs elämä on tasapainoinen elämä, joka vaatii säännöllisesti hyviä valintoja ja välillä oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumista. Se kuitenkin lujittaa mieltä ja tuo valtavia onnistumisen tunteita. Tasapainoinen ja terveellinen elämä ovat elämäni perusarvoja ja saan valtavaa inspiraatiota saadessani jakaa omia oppeja ja oivalluksiani muille.

Meidän perheessä on aina liikuttu ja vietetty paljon aikaa luonnossa. Lapsena olinkin aina se joka ilmestyi paikalle polvet ruvella tai löytyi roikkumasta pää alaspäin milloin mistäkin. Taustani telinevoimistelussa ja kilpauinnissa ovat varmasti syitä miksi olen päätynyt triathlonin pariin. Pääsen haastamaan kroppani äärirajoille ja kuitenkin harjoittelemaan monipuolisesti käyttäen omaa kehoani kokonaisvaltaisesti.

Haluan, että just sä opit miten kovaa treenaamien ja hauskan pitäminen sovitetaan samaan lauseeseen ja osaks tasapainoista elämää.

Mimmin valmennukset