Eevi Teittinen

TIMMIKSI

Treenaa kroppa timmiksi yhdessä Eevi Teittisen kanssa! Hyppää mukaan uuteen neljän viikon pituiseen livetreenivalmennukseen, jossa pääset treenaamaan huippuvalmentajan oppeihin tehokkaasti kolmesti viikossa 30 minuuttia kerrallaan missä vain ja koska tahansa!

39,00 

Seuraava startti

20.05.2024

Kuvaus

Treenaa kroppa timmiksi yhdessä Eevi Teittisen kanssa! Hyppää mukaan uuteen neljän viikon pituiseen livetreenivalmennukseen, jossa pääset treenaamaan huippuvalmentajan oppeihin tehokkaasti kolmesti viikossa 30 minuuttia kerrallaan missä vain ja koska tahansa! Treenit soveltuvat kaikille liikunnan janoisille, sillä liikkeistä saat valita helpomman tai vaikeamman version oman kuntotasosi mukaan. Treenit voi tehdä oman kehon painolla, tai halutessasi voit hyödyntää lisäpainoja ja vastuskuminauhoja extratehon saamiseksi.

Treenien lisäksi valmennukseen kuuluu ruokavalio, joka antaa raamit ja selkeät ateriavaihtoehdot ilman kaloreiden kyttäämistä tai ruokien punnitsemista. Oikeanlaisen ruokavalion ja tehokkaiden treenien yhdistelmällä saat freshin startin kesään – kroppa kiinteytyy ja nesteet saavat kyytiä!

  • SISÄLTÖ: Valmennus sisältää kolme 30 minuutin treeniä viikossa yhdessä Eevin kanssa ja ruokavalion
  • ALOITUS: 20.5.2024 (livelähetysten tallenteet ovat katsottavissa kesäkuun loppuun asti)
  • KESTO: neljä viikkoa
  • VÄLINEET: halutessasi kuminauha ja lisäpainoja
  • HINTA: 39€ (norm. 59€)

39,00 

-
+