Karita Tykkä

Pilates X Karita 2024

Kolmen viikon livevalmennus, jossa pääset treenaamaan pilatesta Karitan tyyliin – rennosti ja ilon kautta!

48,00 250,00 

Seuraava startti

05.08.2024

Kuvaus

Tervetuloa mukaan pilateksen maailmaan! Heron Pilates X Karita on kolmen viikon livevalmennus, jossa pääset tutustumaan Karita Tykän tapaan ohjata pilates-harjoitteita hänen omaan tyyliinsä rennosti ja ilon kautta. Karita on koulutukseltaan Somatic pilates -ohjaaja, sekä lisäksi kouluttautunut myös mm. hengitysvalmentajaksi, jonka vuoksi tietoinen hengitys ja/tai hengitysharjoitukset ovat myös mukana jokaista valmennuksen harjoitusta. Pilatesharjoittelu on muun muassa kehon syvien ryhtiä ylläpitävien lihasten aktivoimista ja vahvistamista, sekä samalla liikkuvuusharjoittelua – lopputuloksena pitkät kauniit lihakset, vahva keskivartalo ja elastinen sekä hyvinvoiva keho.

Kolmen viikon valmennukseen kuuluu joka viikko kolme live-ohjattua pilatesharjoitusta, sekä lisäksi yhteensä kaksi yhteistä kehonhuoltoharjoitusta Relax-ryhmän kanssa. Valmennus sopii kaikentasoisille, sillä ohjauksessa liikettä helpottavia ja haastavuutta lisääviä vaihtoehtoja (huom. ei erityisohjausta raskaana oleville tai juuri synnyttäneille).

 • SISÄLTÖ: yksi valmennusjakso sisältää yhteensä 11 liveohjattua harjoitusta. Materiaalit ja tallenteet ovat käytössäsi 15.9. asti.
 • ALOITUS: 5.8.2024
 • KESTO: 3 viikon valmennus
 • VÄLINEET: jooga- tai jumppamatto, halutessasi nilkka- ja/tai rannepainot tuomaan lisää haastavuutta tai helpotusta liikkeisiin
 • HINTA:
  • 1 kk 48€ (norm. 64€)
  • 3 kk 165€
  • 5 kk 250€

HUOM! Mikäli haluat lunastaa Pilateksen kuukausimaksulla, paina tästä!

48,00 250,00 

-
+

“Terkut hiihtoladulta! Hiihdin hymy huulilla ja hoin tasatyönnöissä itselleni: vatsa on litteä leveä. Sain siitä lisävoimaa hiihtooni. Olen pilateksen avulla oppinut käyttämään kroppaani uudella tavalla. Huomaan liikkuvuuden ja voimatasojen parantuneen jo näin ensimmäisen pilates kuukauden jälkeen. Odotan innolla jo tulevaa!”

“Sinä olet esimerkilläsi saanut minut innostumaan liikunnasta ja nyt odotan innolla uusia pilates harjoituksia jotka ovat niin ihania. Osaat kannustaa ja tsempata ylittämään itseni omalla tasollani joka kerta ja siitä tulee huikea olo! Eli vielä kerran kiitos tärkeästä työstä!”