HERO Lifestyle Menu

45,00 

Seuraava startti

13.05.2024

Kuvaus

Haluatko oppia syömään omia tavoitteitasi tukien, terveellisesti, monipuolisesti ja herkullisesti? Ruokavaliovalmennuksemme HERO Lifestyle Menu on suunniteltu juuri tähän!

HERO Lifestyle Menu on kahdeksan viikon kokonaisvaltainen ruokavaliovalmennus kaikille, jotka haluavat oppia syömään terveellisesti, riittävästi ja monipuolisesti omien tavoitteidensa mukaan. Olitpa sitten elämäntapamuutoksen kanssa kamppaileva, aktiivitreenaaja, painonpudottaja, tai ihan vain omasta hyvinvoinnistasi kiinnostunut, tämä valmennus sopii juuri sinulle!

Valmennukseen kuuluu kaksi painoluokkien mukaan suunniteltua ruokavaliota, valmiita reseptejä, sekä runsaasti tietoa ravitsemuksen ja hyvinvoinnin eri teemoista. Valmennuksessa saat viikoittain tietoa ja pohdittavaa kohti tasapainoista ruokasuhdetta ja itselleen sopivan ruokavalion löytämistä. Lisäksi joka viikko ravintovinkit yhteistyössä Foodinin kanssa!

Valmennuksen tavoitteena on oppia löytämään tasapaino syömiseen, sekä uusia tapoja kuinka tehdä terveellisesti syömisestä helppoa, mielekästä ja herkullista – omia tavoitteita unohtamatta!

  • KESTO: 8 viikon valmennus
  • SISÄLTÖ: Tavoitepainon mukaan laaditut ruokavaliot ( 4 viikkoa + 4 viikkoa), sekä runsaasti valmiita reseptejä ja monipuolista tietoa ja pohdittavaa ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen
  • VÄLINEET: avoin mieli
  • HINTA: EARLY BIRD -hinta 45€ voimassa 10.5. asti (norm. 59€)

45,00 

-
+

Valmiit ruokaohjeet tekevät terveellisesti syömisestä helppoa. Reseptit ovat lisäksi helppoja ja herkullisia!

Tämä ruokavalio yhdistettynä Tehosetin treeneihin on super!