Minä pystyn-muistikirja

Original price was: 20,00 €.Current price is: 10,00 €.

Kuvaus

“Mistä parhaat teot elämässä lähtevät? Ne lähtevät ajatuksista. Mitä kirkkaammin näet, sitä syvemmin koet. Tämä muistikirja on sitä varten, että kirjoitat omat ajatuksesi ylös – muistiin. Et vielä tiedä milloin tarvitset niitä, mutta jos et kirjoita hyvää ajatustasi ylös, voi olla ettet muista sitä myöhemmin. Itse olen kirjoittanut muistikirjaani vuonna 2012, että perustan nettitreenivalmennuskonseptin nimeltä 2fit. Vuonna 2016 unelmastani tuli totta, kun perustin Hero-konseptin. Vuonna 2012 minulla ei ollut minkäännäköistä suunnitelmaa miten unelman tulisin toteuttamaan. Olin kuitenkin tehnyt merkittävimmän teon eli saanut ajatuksen ja kirjannut sen ylös. Kirjoittakaa, uskaltakaa ja antakaa vapaan virran viedä.”

-Nanna Karalahti

“Minä pystyn” -muistikirja on kaikille uteliaille sieluille elämän kohtaamisiin ja unelmien toteuttamisen apuna. Niinkuin tämä konsepti on saanut alkunsa, niin myös sinun isot unelmat saavat alkunsa ajatuksista, joka uskalletaan kirjoittaa ylös tai sanoa ääneen.

Muistikirjasta löydät inspiroivien naisten voimalauseita, jotka muistuttavat sinua tärkeistä asioista matkallasi. Täytä tyhjät sivut sinulle tärkeistä ajatuksista, unelmoi ja heittäydy rohkeasti, sillä sinä pystyt!

Original price was: 20,00 €.Current price is: 10,00 €.

-
+