OONA KIVELÄ

“38-vuotias, leijonan ja supermiehen välimaastossa taiteileva akrobaatti.”

Olen tankotanssin 4-kertainen maailmanmestari sekä street workoutin ensimmäinen naisten maailmanmestari vuonna 2014.

Lasten liikunnan ammattitutkinnon suoritin Vierumäellä, jonka jälkeen perustin 10 vuotta sitten yhtiökumppanini kanssa lasten ja nuorten kuntoklubi Gymin. Lasten ohjaaminen on opettanut minulle miten Ihmisiä ohjataan.

Tarina kertoo, että Kaivopuiston päiväkodin pihalla oli tyttö, joka oli aina ylös alaisin. Telinevoimisteluharrastus antoi minulle parhaimman mahdollisen taustan sekä ymmärryksen liikkeestä, suunnista, harjoitteista sekä mielekkästä harjoittelusta – leikkisästä liikunnasta!

Olen valmentanut telinevoimistelua yli 10 vuotta, ohjannut liikuntaa lapsille, nuorille, aikuisille sekä vanhuksille noin 15 vuotta. Oppiminen on kivaa, mutta opettaminen on intohimoni. Luonnonlahjakkuuksia on mielekästä katsella, mutta todellinen tunari pistää opettajan taidot koetukselle. Opettajana ensisijainen tehtäväni on saada toinen ihminen ymmärtämään. Liike on tarkoitus tuntea, nähdä ja kuulla.

Hero on mahtava kanava yhdistää liikkuja ja valmentaja. Treenit tehdään sillon kuin oma aikataulu sallii ja oman tason mukaan. Päsen opettamaan sinua olohuoneeseesi just sillon, kun sinulle sopii!

Nähdään treeneissä!

Oonan valmennukset