MONNA PURSIAINEN

Olen yksityisyrittäjä, hyvinvointialan ammattilainen, somevaikuttaja ja äiti. Liikunta-alalla olen työskennellyt yli 20 vuotta, josta yli 10 vuotta oman yrityksen nimissä. Niin valmentajana, kuin ihmisenä tartun asioihin positiivisuuden kautta ja haluan motivoida ihmisiä hyvinvointiin hyvällä mielellä.

Minulle erittäin tärkeää on hyvinvointiin pureutuminen itsetunnon kautta. Vaa’alla näkyvät kilot eivät yksinään määrittele ihmistä! Tasapaino ja kokonaisuus on mielestäni kaiken a ja o; karkkia ja treenaamista hyvässä kombossa! Ei kieltolistoja, vaan asioista nauttimisen kautta.

Olen vetänyt mieheni kanssa sadoille ihmisille treeniryhmiä jo vuodesta 2013. Meidän yhteinen slogan onkin: Hauskemman treenaamisen puolesta!

Valmentajana en luota mustavalkoisuuteen; treenaaminen pitää voida olla kivaa ja silti se voi olla tehokasta! Olen valmentanut mieheni kanssa yhdessä meidän verkkovalmennuksissa vuosien aikana tuhansia ihmisiä.

Lisäksi olen tehnyt personal trainerina töitä jo yli 10 vuotta. Parasta valmentamisessa on se, kun ihminen alkaa näkemään itsessään hyvää. Hymyilee peilikuvalleen ja ymmärtää, kuinka arvokas hän on. Kun ihminen ylittää itsensä ja ymmärtää mihin kaikkeen hänestä on!

Monnan valmennukset