LOTTA HARALA

Olen 29-vuotias tamperelainen 100m aitajuoksija. Olen hallitseva Suomen mestari, nuorten olympiapronssimitalisti ja aikuisten halli EM-kisojen semifinalisti. Urheilen ammatikseni, mutta sen lisäksi haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, saavuttamaan haaveensa sekä oivaltamaan, että meistä on mihin tahansa kunhan uskomme itseemme.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on huippu-urheilijuuden lisäksi ollut aina erittäin lähellä sydäntäni. Oikeanlainen ja fiksu treenaaminen, puhdas ja ravintorikas ruokavalio, laadukas lepo ja henkinen tasapaino sekä lämmin sosiaalinen verkosto ovat kaikki tärkeitä paloja hyvinvoinnin palapelissä. Uskon, että näillä osa-alueilla tasapainoinen ihminen saavuttaa unelmansa ja tavoitteensa todennäköisesti asiassa kuin asiassa.

Valmennuksissani käytän paljon vaikutteita omasta harjoittelustani eri vaiheista uraani. Olen myös työskennellyt kovien ammattilaisten, valmentajien, fysioterapeuttien, ravitsemustieteilijöiden sekä mentaalivalmentajien kanssa, joiden tietotaitoa sovellan myös omiin valmennuksiini.

Olen itse noussut vaikeuksien jälkeen omalla urallani kansainväliselle tasolle ja vaikeina vuosina opin paljon tärkeitä oppeja. Arvostan nykyään omaa kroppaa ja hyvää oloa korkealle. Se mahdollistaa meille tässä elämässä mielettömän hienoja asioita!! Haluan auttaa ja kannustaa ihmisiä saavuttamaan oman elämänsä unelmat.

Lotan valmennukset