LAURA ROSILLA

Olen elämästä nauttiva hyvinvointivalmentaja, personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja. Päätyökseni valmennan ihmisiä HEROn verkkovalmennuksissani, kirjoitan e-kirjoja, tuotan sisältöä sosiaaliseen mediaan ja urheilen kestävyysjuoksun parissa.

Valmentajana painotan aina kokonaisuutta ja tasapainon löytämistä elämään. En usko pikadietteihin, vaan haluan, että asiakkaani löytävät omaan arkeensa mahdollisimman toimivat rutiinit oman hyvinvointinsa parantamiseksi. Haluan kannustaa ihmisiä löytämään liikunnan ilon ja tekemään sitä tyylillä, mikä heille itselleen tuntuu kaikista parhaalta. Jokaisen ei tarvitse vääntää hauista salilla – liikuntamuotoja ja -tapoja on vaikka mitä muitakin.

Oma taustani on monipuolisessa harjoittelussa. Nuorena harrastin yleisurheilua, tanssia ja lenkkeilyä, mutta varsinaisen tavoitteellisen harjoittelun aloitin vuonna 2012. Viimeisten muutamien vuosien ajan olen panostanut enenevissä määrin toiminnalliseen harjoitteluun ja kestävyysjuoksuun ja löytänyt niistä oman juttuni. Rakastan haastaa kroppaani mahdollisimman erilaisilla ja kokonaisvaltaisilla treeneillä!

Haluan, että juuri sinä pystyt löytämään tasapainon elämääsi liikkumalla tavalla, jota rakastat ja syömällä ruokaa, joka ravitsee kehoasi ja pitää mielesi virkeänä.

Lauran valmennukset

Seuraava startti: 22.11.2022

Laura Rosilla

Kolmen viikon LIVE-treenivalmennus kohti energistä arkea! Mukana myös suositut reseptilivet!