EMILIA VIRLANDER

Olen Emilia Virlander. Intohimoni jo pienestä lähtien on ollut laulamisessa ja isoimmat unelmat musiikin parissa. Musiikin lisäksi tärkeä osa minua ja arkeani on liikunta. Haluan tehdä asiat hyvin ja huolellisesti, oikeastaan mihin vain ryhdynkään, mutta ilolla ja kunnianhimolla. Jo aivan pienestä lähtien olen halunnut esiintyä; niin laulaa, tanssia ja näytellä ja se on tuntunut aina hyvin luontevalta. Nyt haluan myös jakaa tätä osaamista ja kokemusta ihmisille.

Urheilutaustani on jalkapallossa, tanssissa ja ryhmäliikunnassa. Tärkeää minulle on aina ollut olla osa ryhmää. Yhdessä tekemisessä on voimaa. Olen myös löytänyt uuden ja rakkaan harrastuksen, Crossfitin, joka tempasi minut mukaansa monipuolisuuden ja yhteisöllisyyden ansiosta. Liikunta ja liike antaa minulle paljon; iloa, energiaa, mahdollisuuksia haastaa ja ylittää itseään, on usein apuna myös paineiden purkamisessa ja auttaa elämään hetkessä.

Valmennuksessa heittäydytään musiikkiin ja liikkeeseen tanssin kautta. Tulemme olemaan tanssin perusaskeleiden äärellä, ja tunnelman luo sinun persoonasi, rytmikäs musiikki ja ilo tekemiseen. Tavoitteena ilmaista itseä tanssin kautta, heittäytyä, nauttia ja onnistua, saada hymy huulille ja hiki pintaan!

Emilian valmennukset