Nanna Karalahti

Tehosetti GOLD 2024 – 12kk

Seuraava startti

15.01.2024

Kuvaus

Kuka aikoo panostaa omaan hyvinvointiinsa ensi vuonna? Tee päätös nyt ja lunasta Tehosetin 2024 GOLD-jäsenyys – säästät jopa satoja euroja!

Tehosetti -valmennus on Nanna Karalahden supersuosittu livetreenivalmennus kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lähde mukaan 12 x kolmen viikon valmennukseen (tammi-joulukuu 2024) haastamaan itseäsi ja löytämään samalla lisää lempeyttä oman päivittäisen hyvinvointisi tueksi. Kolme lihaskuntotreeniä, kehonhuolto ja peruskestävyyslenkki joka viikko livenä valmentajan ohjaamana. Lisäksi mukana harjoituksia psyykkisen hyvinvoinnin tueksi, sekä ruokavalioraamit loppuelämän muutokseen. Jos kaipaat lisää energiaa arkeen, liikunnan iloa, timmimpää kroppaa ja lisää rakkautta itseäsi kohtaan, tämä valmennus ja treenijengi ovat juuri sinulle!

 • KESTO: 12 x 3 viikon valmennus (tammikuun valmennus alkaa 15.1.)
 • SISÄLTÖ: yksi valmennusjakso sisältää yhteensä 15 livelähetystä (treenit ja luennot), joista jää tallenteet myös myöhempää käyttöä varten
 • VÄLINEET: minikumppari, jumppamatto ja kahvakuula
 • HINTA: 12 kk 41,67€/kk (normaalihinta 69€/kk). Ensimmäinen kuukausimaksu lähtee maksuun tammikuussa 2024

GOLD vuosijäsenyys:

 • Vuoden kestävä alennuskoodi Heron treenivaatteisiin -20 %
 • Yhteistyökumppani Foodinin alennuskoodi -20 %
 • Mahdollisuus osallistua Espanjan treenileirille (vain tehosetin GOLD jäsenille!)
 • Tehosetin GOLD-jäsenille oma WhatsApp-ryhmä, jossa syvempää valmentamista
 • Uusi ruokavaliovalmennus ilmaiseksi! (arvo 69€)
 • Mahdollisuus ostaa henkilökohtaista psyykkistä valmennusta Nannalta tai muilta uusilta Heron psyykkisiltä valmentajilta alennettuun hintaan
 • Alku- ja lopputestit (inbody) Tehosetille räätälöityyn hintaan

Mikäli haluat lunastaa Tehosetin (2024) kertamaksulla, paina tästä!

Tyhjennä
-
+

“Olen ollut mukana alusta saakka ja ilman Tehosettiä olisin tuskin osannut ja uskaltanut lähteä tekemään sitä mitä MINÄ itse haluan elämälläni tehdä. Viiskymppisenäkään ei ole liian myöhäistä aloittaa yhtään mitään. Ja se miten Tehosetti ja Nanna ovat vaikuttaneet minuun – on omat unelmat ja haaveet ja rohkeus tehdä sellaista mistä itse tykkää työelämässä sekä vapaa-ajalla. Vaikka alunperin luulin osallistuvani vain treenivalmennukseen, niin sainkin PALJON paljon enemmän. Elämä on muuttunut paljon parempaan suuntaan työn saralla ja olet Nanna vaikuttanut mun elämään niin paljon ja niin hyvällä tavalla. Kiitokset!”

“Nykyään elämäntapa jota ilman ei osaa olla! Nannan aitous joka huokuu jokaisessa vedetyssä treenissä on ihan parasta ja sen vuoksi treenejä aina odottaa. Vaikka olisi ollut kuinka p*ska päivä niin kun laittaa kuulokkeet korville ja alkaa tekemään treeniä, unohtuu kaikki muu ja mieli paranee. Kiitos Nanna, että olet kehittänyt tämän huikean konseptin jonka voi tehdä kotona ihan milloin vaan!”