Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nanna Karalahti

Tehosetti on Nanna Karalahden supersuosittu livetreenivalmennus kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lähde mukaan kolmen viikon valmennukseen haastamaan itseäsi ja löytämään samalla lisää lempeyttä oman päivittäisen hyvinvointisi tueksi. Kolme lihaskuntotreeniä, kehonhuolto ja peruskestävyyslenkki joka viikko livenä valmentajan ohjaamana. Lisäksi mukana harjoituksia psyykkisen hyvinvoinnin tueksi, sekä ruokavalioraamit loppuelämän muutokseen. Jos kaipaat lisää energiaa arkeen, liikunnan iloa, timmimpää kroppaa ja lisää rakkautta itseäsi kohtaan, tämä valmennus on juuri sinulle!

  • KESTO: 3 viikon valmennus, johon voit lähteä mukaan kuukaudeksi kerrallaan, tai lunastaa loppuvuoden valmennukset samalla!
  • SISÄLTÖ: Yksi valmennusjakso sisältää yhteensä 15 livelähetystä (treenit ja luennot), joista jää tallenteet myös myöhempää käyttöä varten
  • VÄLINEET: minikumppari, jumppamatto ja kahvakuula
  • HINTA:
    3 kuukautta 55€/kk

Valmennus alkaa 2.10.2023.

HUOM!

Mikäli haluat lunastaa Tehosetin kertamaksulla, paina tästä!

Tyhjennä

Seuraava startti
02.10.2023

“Olen ollut mukana alusta saakka ja ilman Tehosettiä olisin tuskin osannut ja uskaltanut lähteä tekemään sitä mitä MINÄ itse haluan elämälläni tehdä. Viiskymppisenäkään ei ole liian myöhäistä aloittaa yhtään mitään. Ja se miten Tehosetti ja Nanna ovat vaikuttaneet minuun – on omat unelmat ja haaveet ja rohkeus tehdä sellaista mistä itse tykkää työelämässä sekä vapaa-ajalla. Vaikka alunperin luulin osallistuvani vain treenivalmennukseen, niin sainkin PALJON paljon enemmän. Elämä on muuttunut paljon parempaan suuntaan työn saralla ja olet Nanna vaikuttanut mun elämään niin paljon ja niin hyvällä tavalla. Kiitokset!”

“Nykyään elämäntapa jota ilman ei osaa olla! Nannan ja Jeren aitous joka huokuu jokaisessa vedetyssä treenissä on ihan parasta ja sen vuoksi treenejä aina odottaa. Vaikka olisi ollut kuinka p*ska päivä niin kun laittaa kuulokkeet korville ja alkaa tekemään treeniä, unohtuu kaikki muu ja mieli paranee. Kiitos Nanna, että olet kehittänyt tämän huikean konseptin jonka voi tehdä kotona ihan milloin vaan!”