Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laura Rosilla

SWEAT with Laura! Tule mukaan energiseen livetreenivalmennukseen, jossa treenaat tehokkaasti ja monipuolisesti kolmen viikon ajan motivoivan valmentajan Laura Rosillan kanssa. Valmennukseen kuuluu kolme erilaista livetreeniä viikossa, sekä kaksi reseptiliveä, joista saat inspiraatiota myös terveelliseen ruokavalioon. Valmennus sopii sinulle, joka kaipaat hyvää fiilistä ja kunnon motivaatioboostia arkeesi!

  • KESTO: 3 viikon valmennus
  • SISÄLTÖ: Valmennukseen kuuluu yhteensä 15 livelähetystä (treenit ja reseptilivet), joista jää tallenteet myös myöhempää käyttöä varten
  • VÄLINEET: jokin paino (esim. kahvakuula tai käsipainot) ja minikumppari
  • HINTA: 39€

39,00 

Seuraava startti
22.11.2022

“Kiitos kuluneista kolmesta viikosta! Tää valmennus oli just mun tarvitsema piristysruiske treenaamiseen ja hyvinvointiin.  Jumpat oli ihanan monipuolisia ja niistä tuli aina hyvälle mielelle. Uutta starttia innolla odottaen!”

“Oon ollut mukana jokaisessa Sweat-valmennuksessa ja pakko sanoa että nää treenit on ollut ihan huikeita ja super tehokkaita ja tää valmennus vaan toimii! Tykkään erityisesti tän valmennuksen monipuolisuudesta, saa aina uusia ideoita omaan treenaamiseen ja myös ruuanlaittoon. Kiitos Laura!”