Mimmi Santala

STAMINA 2-4kk

Kolmen viikon LIVE-treeni valmennus, jossa käsitellään myös henkistä hyvinvointia psyykkisen valmennuksen talomallin mukaan.

Seuraava startti

29.11.2023

Kuvaus

Tavoitteena raudanluja kehon ja mielen voima monipuolisella treenaamisella? Tämä valmennus on juuri sinulle!

Stamina on Mimmi Santalan kehittämä upea live-valmennuskokonaisuus, jossa pääset kehittämään kestävyyskuntoasi yhdistellen toiminnallista voima- ja kehonpainoharjoittelua niin juoksuun kuin pyöräilyynkin. Valmennus sopii ihan jokaiselle lähtötasosta riippumatta ja kaikille, jotka haluavat liikkua monipuolisesti, rakentaa vahvaa kestävyyskuntoa ja mieltä, timmiä kroppaa ja voida hyvin. Hyvinvointi on pieniä tekoja päivittäin, jonka vuoksi valmennuksessa inspiroidaan jokaista löytämään oman hyvinvointinsa kulmakivet. Kun tekee mitä rakastaa, hyvinvointia ei tarvitse suorittaa, vaan se on valintojemme sivutuote. Yksi valmennusjakso kestää kolme viikkoa, ja sisältää yhteensä 12 livelähetystä (9 treeniä + ravintolive, kokkauslive ja teemoittain vaihtuva extratreeni).Kyseessä on jatkuva valmennus, eli voit lähteä mukaan ensin joko yhteen valmennusjaksoon, tai lunastaa vaikka neljän kuukauden treenit kerralla! Tervetuloa mukaan luomaan vahvaa kestävyyskuntoa ja energistä arkea!

  • SISÄLTÖ: Yksi valmennusjakso sisältää yhteensä 12 livelähetystä (9 treeniä  ravintolive, kokkauslive ja teemoittain vaihtuva extratreeni), joista jää tallenteet myös myöhempää käyttöä varten. Tallenteet katsottavissa kolme viikoa viimeisen liven päätyttyä
  • ALOITUS: 29.11.2023
  • KESTO: 3 viikkoa
  • VÄLINEET: minikumppari, jumppamatto, kahvakuula 8-12kg ja lisäksi käsipainot 1-10kg (käsipainot eivät pakolliset)
  • HINTA:
    • 2 kk 44,50€/kk
    • 4 kk 39,75€/kk

HUOM!

Mikäli haluat lunastaa Staminan kertamaksulla, paina tästä!

Tyhjennä
-
+