Kati Ala-Huikku

RUN – Saavuta juoksutavoitteesi

Tervetuloa mukaan fysiikkavalmentaja Kati Ala-Huikun uuteen ja monipuoliseen juoksuvalmennukseen, jossa valittavanasi on joko 10 km, puolimaratonin tai maratonin harjoitusohjelma.

Original price was: 99,00 €.Current price is: 69,00 €.

Seuraava startti

24.06.2024

Kuvaus

Haluatko vihdoin saavuttaa tavoitteesi juoksuharrastuksen parissa?
Uusi 10 viikon juoksuvalmennus HERO Run – Saavuta juoksutavoitteesi vie kehityksesi uudelle tasolle!

Tervetuloa mukaan fysiikkavalmentaja Kati Ala-Huikun uuteen monipuoliseen juoksuvalmennukseen, jossa valittavanasi on joko 10 km, puolimaratonin tai maratonin harjoitusohjelma. Valitse siis oma tavoitematkasi ja lähde treenaamaan fiksusti ja kehittävästi ammattilaisen laatiman ohjelman mukaan.

Valmennukseen kuuluu kirjalliset ohjeet 10 viikon ajalle, sekä 3 liveohjausta joka viikko. Livelähetysten aiheina ovat juoksuharjoittelua tukeva lihaskunto, core, sekä liikkuvuus ja palautuminen. Valmennuksen asiakkaille on myös oma WhatsApp-ryhmä, jossa mahdollisuus kysyä, oppia ja motivoitua valmennuksen aikana.

Lähde mukaan kehittämään juoksukuntoasi laadukkaan harjoitusohjelman avulla, joka takaa kehityksesi! Nyt on aika saavuttaa tavoitteet!

  • KESTO: 10 viikon kokonaisvaltainen juoksuvalmennus
  • SISÄLTÖ: kirjalliset ohjeet 10 viikon ajalle, sekä 3 liveohjausta joka viikko. Valmennuksen asiakkaille on myös oma WhatsApp-ryhmä
  • VÄLINEET: sekuntikello ja sykemittari
  • ALOITUS: 24.6.2024
  • HINTA: 69€ (norm. 99€)

Original price was: 99,00 €.Current price is: 69,00 €.

-
+