Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Karita Tykkä

Tervetuloa mukaan pilateksen maailmaan! Heron Pilates X Karita on kolmen viikon livevalmennus, jossa pääset tutustumaan Karita Tykän tapaan ohjata pilates-harjoitteita hänen omaan tyyliinsä rennosti ja ilon kautta. Karita on koulutukseltaan Somatic pilates -ohjaaja, sekä lisäksi kouluttautunut myös mm. hengitysvalmentajaksi, jonka vuoksi tietoinen hengitys ja/tai hengitysharjoitukset ovat myös mukana jokaista valmennuksen harjoitusta. Pilatesharjoittelu on muun muassa kehon syvien ryhtiä ylläpitävien lihasten aktivoimista ja vahvistamista, sekä samalla liikkuvuusharjoittelua – lopputuloksena pitkät kauniit lihakset, vahva keskivartalo ja elastinen sekä hyvinvoiva keho.

Kolmen viikon valmennukseen kuuluu joka viikko kolme live-ohjattua pilatesharjoitusta, sekä lisäksi yhteensä kaksi yhteistä kehonhuoltoharjoitusta Relax-ryhmän kanssa. Valmennus sopii kaikentasoisille, sillä ohjauksessa liikettä helpottavia ja haastavuutta lisääviä vaihtoehtoja (huom. Ei erityisohjausta raskaana oleville tai juuri synnyttäneille)

Lämpimästi tervetuloa mukaan treenaamaan Karitan kanssa elinvoimaiseen HERO Pilates X Karita -yhteisöön, jossa on voimaa ja valoa.

  • KESTO: 3 viikon valmennus, jonka materiaalit jäävät käyttöösi kolmeksi viikoksi valmennuksen päätyttyä valmennusalustalle
  • SISÄLTÖ: Yksi valmennusjakso sisältää yhteensä 11 livelähetystä, joista jää tallenteet myös myöhempää käyttöä varten
  • VÄLINEET: jooga- tai jumppamatto, halutessasi nilkka- ja/tai rannepainot tuomaan lisää haastavuutta tai helpotusta liikkeisiin
  • HINTA:
    • 3 kuukautta 55€/kk

Valmennus alkaa 29.9.2023.

HUOM!

Mikäli haluat lunastaa Pilates-valmennuksen kertamaksulla, paina tästä!

Tyhjennä

Seuraava startti
29.09.2023