Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Karita Tykkä

Tervetuloa mukaan pilateksen maailmaan! Heron Pilates X Karita on kolmen viikon livevalmennus, jossa pääset tutustumaan Karita Tykän tapaan ohjata pilates-harjoitteita hänen omaan tyyliinsä rennosti ja ilon kautta. Karita on koulutukseltaan Somatic pilates -ohjaaja, sekä lisäksi kouluttautunut myös mm. hengitysvalmentajaksi, jonka vuoksi tietoinen hengitys ja/tai hengitysharjoitukset ovat myös mukana jokaista valmennuksen harjoitusta. Pilatesharjoittelu on muun muassa kehon syvien ryhtiä ylläpitävien lihasten aktivoimista ja vahvistamista, sekä samalla liikkuvuusharjoittelua – lopputuloksena pitkät kauniit lihakset, vahva keskivartalo ja elastinen sekä hyvinvoiva keho.

Kolmen viikon valmennukseen kuuluu joka viikko kolme live-ohjattua pilatesharjoitusta, sekä lisäksi yhteensä kaksi yhteistä kehonhuoltoharjoitusta Relax-ryhmän kanssa. Valmennus sopii kaikentasoisille, sillä ohjauksessa liikettä helpottavia ja haastavuutta lisääviä vaihtoehtoja (huom. Ei erityisohjausta raskaana oleville tai juuri synnyttäneille)

Lämpimästi tervetuloa mukaan treenaamaan Karitan kanssa elinvoimaiseen HERO Pilates X Karita -yhteisöön, jossa on voimaa ja valoa.

  • KESTO: 3 viikon valmennus, jonka materiaalit jäävät käyttöösi kolmeksi viikoksi valmennuksen päätyttyä valmennusalustalle
  • SISÄLTÖ: Yksi valmennusjakso sisältää yhteensä 11 livelähetystä, joista jää tallenteet myös myöhempää käyttöä varten
  • VÄLINEET: jooga- tai jumppamatto, halutessasi nilkka- ja/tai rannepainot tuomaan lisää haastavuutta tai helpotusta liikkeisiin
  • HINTA: 
    • 1 kk 59€
    • 3 kk 165€

Valmennus alkaa 29.9.2023.

HUOM!

Mikäli haluat lunastaa Pilates-valmennuksen kuukausimaksulla, paina tästä!

59,00 165,00 

Seuraava startti
29.09.2023

Terkut hiihtoladulta! Hiihdin hymy huulilla ja hoin tasatyönnöissä itselleni: vatsa on litteä leveä. Sain siitä lisävoimaa hiihtooni. Olen pilateksen avulla oppinut käyttämään kroppaani uudella tavalla. Huomaan liikkuvuuden ja voimatasojen parantuneen jo näin ensimmäisen pilates kuukauden jälkeen. Odotan innolla jo tulevaa!

Sinä olet esimerkilläsi saanut minut innostumaan liikunnasta ja nyt odotan innolla uusia pilates harjoituksia jotka ovat niin ihania. Osaat kannustaa ja tsempata ylittämään itseni omalla tasollani joka kerta ja siitä tulee huikea olo! Eli vielä kerran kiitos tärkeästä työstä!