Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Heron kaikki valmentajat

Tervetuloa mukaan MINUN VUORO – ilmaisvalmennukseen.

Valmennus kestää neljä viikkoa ja johdattaa sinut kohti terveempää ja vahvempaa elämää yhdessä Heron ammattitaitoisten valmentajien johdoilla. Jokainen meistä haluaa panostaa omaan hyvinvointiin, mutta yleensä kiireinen arki vaatii veronsa. Tämän vuoksi kehitimme matalan kynnyksen valmennuksen, johon voi kuka tahansa lähteä mukaan. Tavoitteena on johdattaa sinut takaisin oman näköiselle polullesi ottaen huomioon sekä fyysisen että psyykkisen hyvinvointisi. Nyt on sinun vuorosi.

Ensimmäisellä viikolla keskitymme teemaan KUKA MINÄ OLEN. Toinen ja kolmas viikko käsittelee teemoja MITÄ HALUAN JA MIKSI HALUAN. Viimeisellä viikolla juuri ennen joulua asetetaan TAVOITTEET seuraavalle vuodelle.

Jokainen viikkoteema sisältää 3-4 jaksoa (luentoja ja treenejä). Jaksot ovat joko live-lähetyksiä tai valmiiksi kuvattuja materiaaleja. Suosittelemme tekemään ja kuuntelemaan kaikki mitä tämä valmennus sisältää – sitä kautta saat uusia oivalluksia ja tärkeitä pieniä muutoksia omaan arkeesi. Materiaalit / livelähetykset näkyvät teille aina vasta kyseisen viikon maanantaina.

1. viikko 22.11.-28.11.
2. viikko 29.11.-5.12.
3. viikko 6.12.-12.12.
4. viikko 13.12.-19.12.

0,00 

Seuraava startti
22/11/2021

Juuri tätä kaipasin! Kiitos HERO!

Minä lähden ainakin!