Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Viivi Kettukangas

Kehonhuolto osaksi arkea suositun livevalmennuksen avulla! Tämä kolmen viikon valmennus sopii sekä muun harjoittelun tueksi, että täysin itsenäiseksi valmennukseksi tehostamaan palautumista ja parantamaan kehon toimintakykyä. Valmennukseen kuuluu kolme erilaista kehoa huoltavaa harjoitusta viikossa fysioterapeutti Viivi Kettukangas-Immosen ohjaamana. Mukana myös lyhyitä tietoiskuja ja luentoja kehonhuollon eri osa-alueisiin liittyen. Jos haluat parantaa oman kehosi hallintaa ja liikkuvuutta, välttyä loukkaantumisilta, sekä tehostaa palautumistasi, tämä valmennus sopii juuri sinulle!

  • KESTO: 3 viikon livetreenivalmennus
  • SISÄLTÖ: Valmennus sisältää yhteensä 9 livetreeniä, sekä tietoiskuluentoja, joista jää tallenteet myös myöhempää käyttöä varten
  • VÄLINEET: vastuskuminauha ja hierontapallo (faskiapallo, tennispallo tai lacrossepallo)
  • HINTA: 29€

29,00 

Seuraava startti
29/11/2021

“Tää on kyllä ollu loistava valmennus! Tosi hyviä harjoitteita ja saanut myös oivalluksia erilaisten vaivojen mahdollisiin aiheuttajiin. Tietoiskut on mahtava ekstrajuttu! Ehdottomasti mukana myös seuraavassa valmennuksessa.”

“Minulle tämän valmennuksen osto oli alkuun vaan ajatuksena saada lisää ideoita omiin kehonhuoltoharjoitteisiin, mutta kyllä tämä oli paljon enemmän! Tietoa sai rutkasti lisää, opin uusia liikkeitä ja löytyi ihan erilaista liikettä kehoon. Ollut selkeesti ihan liian suppeaa oma tekeminen. Aion olla mukana seuraavissakin valmennuksissa. Eihän nyt voi lopettaa kun on päässyt hyvään vauhtiin!”