Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Antti Peltonen

HERO Psyykkinen valmennus – Itsetuntemus

Oletko miettinyt kuka todella olet ihmisenä erilaisten roolien ja odotusten takana?
Mietitkö miten onnistuisit rakentamaan sinulle merkityksellistä ja juuri sinun näköistä laadukasta elämää?

Uusi Antti Peltosen koutsaama psyykkinen valmennuksemme Hero X Peltonen Performance auttaa sinua löytämään vastaukset juuri näihin kysymyksiin.

Psyykkiset taidot, joihin myös itsetuntemus kuuluu, ovat yhteydessä menestymiseen niin ihmissuhteissa, työelämässä kuin urheilussa. Itsensä tunteminen voidaan nähdä myös elämäntaitona, jolla on suuri merkitys hyvinvointimme ja toimintamme edistämisessä läpi elämän. Menestyminen elämässä voidaan nähdä olevan 80% psykologista ja 20% mekaanista. Tämä Itsetuntemus-valmennus auttaa sinua selvittämään mistä tämä 80% koostuu ja kuinka sitä voidaan kestävästi hyödyntää.

Valmennus sisältää neljä live-ryhmävalmennusta, neljä tallenne-valmennusta, kaksi Nanna Karalahden ja Antin keskusteluvideota itsetuntemuksesta ja kaksi live-yksilövalmennusta, joihin osallistujien on mahdollista päästä valmennettavaksi, sekä etäopiskelua valmennuspäivien välissä ohjeistetusti.

Valmennus on rakennettu mahdollisimman käytännönläheiseksi, ja live-valmennusten aikana osallistujat pääsevät myös osallistumaan keskusteluihin aiheen ympärillä. Valmennuksen aikana toteutetaan myös jokaisen oma henkilökohtainen itsetuntemus-prosessi.

Tämä valmennus tuo sinulle viimeisimmän tiedon, teorian ja työkalut itsesi tuntemiseen ja se soveltuu ihan kaikille itsensä ja mielensä kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille.

  • AIKATAULU: 4 viikon valmennus alkaa maanantaina 29.5.2023. Valmennuksen loputtua materiaalit ja tallenteet ovat käytössäsi 12kk
  • VÄLINEET: avoin mieli
  • HINTA: 69€

69,00 

Seuraava startti
29.05.2023